School Day Schedule

Each school day has the following schedule. Bells ring at the beginning and end of each period.

GRADE 9 AND 10 SCHEDULE
GRADE 11 AND 12 SCHEDULE
First Bell8:25First Bell 8:25
Period 18:30 - 9:45 (75 min)Period 1  8:30 - 9:45 (75 min)
Period 29:50 - 11:05 (75 min) Period 2 9:50 - 11:05 (75 min)

Period 3

11:10 - 12:25 (75 min)

LUNCH "A"

11:05 - 11:45 (40 min)
LUNCH "B"12:25 - 1:05 (40 min) Period 411:45 - 1:00 (75 min)
Period 51:05 - 2:20 (75 min)Period 51:05 - 2:20 (75 min)